Кіквідзе про “жорстку відповідь Козака Києву” – Вся Україна

Кіквідзе про “жорстку відповідь Козака Києву”

Поки всі дії “зеленої” влади будуть свідчити тільки про їхній намір заморозити конфлікт, прогресу в переговорному процесі не буде, зазначив Кіквідзе.

Дмитро Козак чітко позначив, що зараз відбувається на переговорах в ТКГ. За класикою жанру українська сторона затягувала процес переговорів, і сама зайшла в непролазний тупик.

Про це пише блогер Кирило Кіквідзе в своєму блозі в “Кореспондент”.

“Спочатку Єрмак з піною у рота розповідав про існуючий мирний план по Донбасу, зараз виявляється, що ні одна сторона переговорів цей план в очі не бачила.

Те, про що так довго торочив Зеленський зі своїми посіпаками, за словами російського представника, виявилося міфом. Але відсутність реального прогресу у врегулюванні конфлікту не заміниш ніякими термінами”, – вважає Кіквідзе.

Блогер цитує слова Козака, який пояснив, що те, що Зеленський видає за “мирний план” було всього-навсього “черговою спробою представників Німеччини та Франції узгодити “компромісний проект” рекомендацій “нормандського формату” для Контактної групи з метою підготовки там “дорожньої карти” з всеосяжного політичного врегулювання конфлікту відповідно до Мінських угод”.

“Чи відчуваєте різницю? Мало того, Козак уточнює, що “представлений проект є надмірно “компромісним” в тому сенсі, що його обтічні положення викличуть нові нерозв’язні суперечності в Контактній групі”.

І тут вузол на українському Донбасі буде зав’язуватися все тугіше. І поки всі дії “зеленої” влади будуть свідчити тільки про їхній намір заморозити конфлікт, прогресу в переговорному процесі не буде”, – зазначив Кіквідзе.

Крім того, блогер додав:

“Ще логічно, представник РФ висловив здивування тим, що Україна виступає за вельми дивний принцип конфіденційності “нормандських” переговорів.

Багато чому ще здивувався Козак. Але, зрозуміло одне. З таким підходом від команди Зеленського-Єрмака миру на Донбасі не буде. І Козак дав це зрозуміти чітко і недвозначно”.


ВІД MY.UA


Від Luckyads


Від Smi.biz

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *