Посольство РФ направило в МЗС України ноту через акцію біля своїх стін – Вся Україна

Посольство РФ направило в МЗС України ноту через акцію біля своїх стін

Посольство РФ направило в МЗС України ноту через акцію біля своїх стін.

Активісти в Києві звинувачували Росію в допомозі радикалам ХАМАС і провели акцію протесту біля будівлі посольства РФ.

Російське посольство в Києві направило МЗС України ноту протесту у зв’язку з антиросійськими акціями біля будівлі дипмісії в Києві. Про це в п’ятницю, 21 травня, повідомляє РИА Новости з посиланням на представника МЗС Росії Марію Захарову.

За її словами, біля посольства РФ в Києві активісти провели акцію протесту проти дій Москви, яка, на думку учасників акції, поставляє допомогу радикалам ХАМАС і сепаратистам на Донбасі.

“Звучали антиросійські гасла, образи, був заблокований в’їзд на територію нашої дипломатичної місії. Посольством була направлена ​​нота протесту міністерству закордонних справ України”, – сказала Захаров під час брифінгу.

Вона також звинуватила учасників акції в “бузувірській логіці”.

Нагадаємо, місяцем раніше МЗС РФ також направило Україні ноту через акцію біля посольства в Києві. Тоді Захарова звинувачувала “українських екстремістів” в тому, що вони “влаштували біля стін посольства Росії в Києві чергову русофобську вилазку”.

За день до цього стало відомо, що український консул Олександр Сосонюк залишив територію РФ. МЗС РФ оголосило його небажаною персоною.


ВІД MY.UA


Від Luckyads


Від Smi.biz

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *