Президент “Металіста” Ярославський і боксер Гвоздик вилітають до Туреччини підтримати ФК на Winter Cup 2022 – Вся Україна

Президент “Металіста” Ярославський і боксер Гвоздик вилітають до Туреччини підтримати ФК на Winter Cup 2022

Президент футбольного клубу “Металіст” Олександр Ярославський і боксер Олександр Гвоздик вилітають до Туреччини, щоб підтримати команду на турнірі Winter Cup 2022.

Ярославський розмістив у себе на Facebook записане спільно з Гвоздиком відеозвернення до вболівальників, команди і партнерів турніру, який стартував сьогодні.

“Дорогі харків’яни і всі любителі футболу! Ми з Олександром Гвоздиком вилітаємо підтримати наш рідний харківський “Металіст” на цьому прекрасному турнірі. – сказав Ярославський на відео перед вильотом, а також звернувся до бізнесменів, які підтримали проведення турніру. – Від себе хочу подякувати Геннадію Буткевичу, Олександру Усику, Олександру Денисову та всім тим, хто взяв гарячу участь в організації цього турніру. Ви бачите, що ми з Олександром в шикарній формі. Хлопці, брати наші, Гено і Сашо, чекайте нас – ми летимо до вас!”.

Екс-чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик прийняв “футбольний виклик” від колеги за рингом чемпіона-супертяжа Олександра Усика, який пообіцяв вийти на поле за “Полісся” на товариському турнірі в Туреччині Winter Cup 2022. Боксер-напівтяж – за “Металіст”.

“Дорогі друзі!— – звернувся боксер Гвоздик у спільному відео з президентом футбольного клубу Ярославським. – Підтримайте харківський “Металіст” на футбольному турнірі в Туреччині Winter Cup 2022!”.

Турнір, організований телеканалами Футбол 1/2/3 стартує сьогодні і триватиме 10 днів. У ньому візьмуть участь 2 клуби УПЛ — “Верес” і “Чорноморець”, і 2 клуби Першої ліги — “Металіст” і “Полісся”.


ВІД MY.UA


Від Luckyads


Від Smi.biz

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *