Сенсаційна Україна проти зоряної Англії. Текстовий онлайн історичного матчу на Євро-2020 – Вся Україна

Сенсаційна Україна проти зоряної Англії. Текстовий онлайн історичного матчу на Євро-2020

Стежити за перипетіями п’ятого матчу України на Євро-2020 можна в цьому матеріалі.

Збірна України на чемпіонаті Європи-2020 не надто яскраво виступила на груповому етапі, але все ж пробилася в історичний плей-офф. Після цього команда Андрія Шевченка несподівано змогла пробитися до чвертьфіналу – вибивши Швецію з дуже пізнім голом Артема Довбика.

Однак попереду в українців найсерйозніше випробування на цьому Євро – матч в Римі проти збірної Англії, команди, яку вважають однією з фаворитів у боротьбі за золоті медалі. Редакція APnews пропонує стежити за історичним і довгоочікуваним поєдинком для нашої збірної разом – в цьому матеріалі.

1 липня. Також визначилася і суддівська бригада, яка буде працювати на матчі Україна – Англія. Головним суддею зустрічі призначили німця Фелікса Бриха. Лінійними арбітрами також будуть німці Марк Борш і Штефан Лупп. Четвертим суддею буде Карлос дель Серро Гранде, а арбітром системи VAR – Марко Фрітц. Перші асистенти арбітра VAR – Кристьян Дінгерт, Крістіан Гіттельманн і Бастіан Данкерт. Відзначимо, що саме Фелікс Брих судив перший матч України на цьому чемпіонаті Європи. Тоді ми програли Нідерландам з рахунком 2:3.

Сенсаційна Україна проти зоряної Англії. Текстовий онлайн історичного матчу на Євро-2020

1 липня. Збірна України прилетіла до Риму. У розташуванні Андрія Шевченка – 24 футболісти. Команді не допоможуть Артем Бєсєдін, який отримав серйозну травму в матчі зі шведами, а також Денис Попов. Також через травму.

Сенсаційна Україна проти зоряної Англії. Текстовий онлайн історичного матчу на Євро-2020

30 червня стало відомо, що українські вболівальники не зможуть потрапити на матч в Рим. Правда, не вийде потрапити на матч і британським уболівальникам. Якщо коротко – італійська влада забороняє поїздки з України в Італію без “поважної причини”. Детальніше ж можна почитати в нашому матеріалі.

Ставки на матч Україна – Англія

Збірна Англії, дарма що забила лише чотири голи в чотирьох попередніх матчах (а грали англійці проти хорватів, шотландців, чехів і німців) вважається одним з фаворитів на перемогу на цьому чемпіонаті Європи. На користь цього говорить і найдорожчий склад на турнірі, і крайня прагматичність головного тренера Гарета Саутгейта – оборона на чолі з Пікфордом жодного разу не пропустила за турнір.

Не дивно, що родоначальники футболу вважаються в цій зустрічі явними фаворитами. Всі без винятку букмекери приймають ставки на перемогу України з коефіцієнтом вище 9. Водночас на Англію можна поставити за 1.4.

Власне, набагато цікавіше виглядають інші ставки. Наприклад, на те, що в матчі з Україною англійці зможуть не пропустити. Ставка “Обидві заб’ють – ні” котирується на рівні 1.59, а те, що Україна не зможе забити в матчі – за 1.76.

Якщо ви персональний фанат Андрія Ярмоленка (або знаєте, що він причетний до 4 з 6 голів нашої команди на турнірі), то можете поставити на те, що Андрій заб’є з коефіцієнтом 6. Нарешті, відзначимо, що найкращим “бомбардиром” на цьому Євро є автогол – таким чином в воротах на турнірі розписалися вже дев’ять разів. Ставка на те, що в матчі Україна – Англія не обійдеться без автогола, пропонується з коефіцієнтом 8.

Де дивитися матч Україна – Англія

Усі матчі чемпіонату Європи-2020 на Україні показують телеканали “Футбол 1/2/3” і OTT-сервіс oll.tv. Матчі збірної України також показує загальнонаціональний телеканал “Україна”. Таким чином в суботу, 3 липня, матч можна буде показувати:

  • телеканал “Футбол 1”;
  • телеканал “Футбол 2” (в форматі fan-talk);
  • телеканал “Україна”;
  • OTT-сервіс oll.tv;
  • OTT-сервіс Megogo.

Почати варто з того, що Україна і Англія зіграють між собою вже увосьме. Статистика попередніх семи зустрічей – на користь англійців, які чотири рази перемагали, а програли – всього один раз. Остання зустріч, яка пройшла в 2013-му році на “Олімпійському”, закінчилася нульовою нічиєю.

Матч між Україною та Англією відбудеться 3 липня о 22:00 на стадіоні “Стадіо Олімпіко” в Римі. Поки ж ми пропонуємо згадати, як гравці і тренери реагували на історичний успіх нашої команди в минулий вівторок.


ВІД MY.UA


Від Luckyads


Від Smi.biz

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *